Adverteren of samenwerken?

Aandacht van ruim 28.000 tuiniers per maand…

Wil jij dit ook voor jouw merk, product of bedrijf?

We bieden hiervoor verschillende mogelijkheden.

Onze website trekt een specifiek publiek, waardoor heel gericht adverteren mogelijk is.

Vraag naar de mogelijkheden, bezoekersaantallen en het prijzenoverzicht

Advertentie / Banner

Het is mogelijk om te adverteren met een banner (statisch of dynamisch), die dient te worden aangeleverd door de adverteerder.

Het bedrijf, merk, product of de dienst moet relevant zijn voor de bezoeker. De volgende plekken zijn beschikbaar:

  • In de sidebar (rechts in scherm, m.u.v. homepage)
  • Boven de footer (onderaan op elke pagina)
  • Bovenaan op de homepage
  • In een specifiek artikel
  • In de maandelijkse nieuwsbrief

Advertorial

Naast het adverteren middels een banner, is ook een gesponsord artikel (advertorial) mogelijk. Dit betreft een blog artikel dat relevant is voor de bezoekers, met een of enkele commerciële links. Het artikel kan indien gewenst door ons worden geschreven, maar mag ook worden aangeleverd. Uiteraard is dan nog onze goedkeuring nodig.

Review

Ook een productreview is mogelijk. Een product wordt uitvoerig getest en de bevindingen hiervan worden verwerkt in een eerlijke review. Uiteraard met een link naar het product.

Promotiebericht in Facebook groep

Onze Facebook groep voor de Kleine Tuin is een actieve groep, met meer dan 3500 leden. Dagelijks worden hier veel tuinvragen gesteld en tuintips gegeven. Met de vele tuinfoto’s die worden geplaatst door de leden, is de groep ook een goede plek voor inspiratie voor de kleine tuin.

Een promotiebericht tegen een scherp tarief behoort tot de mogelijkheden. Wel wordt er op gelet of het bericht voldoende relevant is voor de leden.

Nieuwsbrief

Vermelding in de maandelijkse nieuwsbrief is voor zowel productreviews als advertorials mogelijk (maximaal 1 per nieuwsbrief).

Samenwerking op maat

Heb je andere wensen, ideeën of voorkeuren? Ook een samenwerking op maat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vermelding gesponsord bericht

Voor alle betaalde items wordt duidelijk vermeld dat het om een gesponsord bericht gaat, om te voorkomen dat hierover onduidelijkheid bestaat bij de bezoeker. Dit kan bijvoorbeeld met de term “Gesponsorde Bijdrage”, “Advertorial”, of “Partnerbijdrage”. Uitgaande links zijn standaard “nofollow” links. Ook wordt te allen tijde beoordeeld of het bericht of de advertentie voldoende relevant is voor onze bezoekers.

Bezoekersaantallen en Prijzenoverzicht

Wil je graag adverteren op stadseTuinen.nl? Vraag naar het actuele overzicht met bezoekersaantallen en de hierop afgestemde prijzen.

Doelgroep

Nederlanders en Vlamingen die houden van tuinieren, met een kleine tot middelgrote tuin en meestal woonachtig in de stad.

Een groot deel van onze bezoekers koopt regelmatig tuinproducten via webshops en bezoekt met enige regelmaat een tuincentrum of tuinwinkel.

Vaste thema’s op de website zijn TuinTips, werken in de tuin, Tuinontwerp, oplossingen voor problemen in de tuin en Tuininspiratie.

Meer informatie | Advertentie aanvragen